Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
Farklı Pişirme Yöntemlerinin Hamsi Balığının Besinsel ve Kalite Özelliklerine Etkisinin İncelenmesi
(2014-12-16)
Bu çalışmada, ülkemizde su ürünleri içerisinde büyük oranda tüketim potansiyeline sahip olan hamsi balığının, en yaygın pişirme yöntemleri (yağda kızartma, fırında pişirme, ızgarada pişirme) ile pişirilmesinden sonra ...
Çocuklarda Kardeş İlişki Kalitesi, Uyum Problemi, Çatışma Algısı ve Ebeveyn Kabul-Reddi Arasındaki İlişkilerin İncelenmesi
(2015-07-09)
Bu c?alıs?manın amac?ları, kardes? ilis?ki kalitesi ile c?ocukların uyum problemleri arasındaki ilis?kide evlilik c?atıs?masının bic?imlendirici ve evlilik c?atıs?ması ile c?ocukların uyum problemleri arasında ebeveyn ...
Afinite Kromatografisi Tekniği ile Peroksidaz Enziminin Kırmızı Pancardan (Beta Vulgaris) Saflaştırılması ve Karakterizasyonu
(2015-02-16)
Bu çalışmada Sepharose-4B-L-tirozin-4-aminobenzohidrazit afinite kolonu hazırlanarak kırmızı pancar (Beta vulgaris) bitkisinden peroksidaz (POD) enzimi tek basamakta %38 verimle 196,9 kat saflaştırıldı. Kromatografik ...