Ara
Toplam kayıt 5, listelenen: 1-5
ÖĞRETMENLERİN YEMEK YEME ZEVKİ KONUSUNDAKİ TUTUMLARININ SAPTANMASINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
(Kırklareli Üniversitesi, 2015)
Beslenme ve yemek yeme davranışı konusunda insanoğlu birbirinden çok farklıdır. Kimisi için beslenme sadece hayatın devamını sağlayan bir ‘unsur’ iken, kimi arkadaş grubu ve aile için ise ortak bir paylaşım haline ...
BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI ÖĞRENCİLERİNİN SEKRETERLİK MESLEĞİ İLE İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİN BELİRLENMESİ
(Kırklareli Üniversitesi, 2014)
In order to identify an activity or a business as a job, it requires certain characteristics. Secretaryship has emerged after industry revolution as a result of the need in organizations and businesses especially in the ...
A Study On Critical Moments Affecting The Airline Customers’ Satisfaction Levels During Service Encounters
(Kırklareli Üniversitesi, 2011)
Teknolojinin hızla gelişmesi yaşamın her alanını etkilediği gibi, havacılık sektörünü de etkilemiştir. Havacılık sektöründeki hizmetler çeşitlenmiş ve yeni bir boyut kazanmıştır. Bu boyutlardan en önemlisi de müşteri ...
KAMU ÇALIŞANLARININ İNTERNET BANKACILIĞI KULLANMA DURUMLARI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA
(Kırklareli Üniversitesi, 2016)
Teknolojinin hızlagelişmesi, yaşamın her alanını etkilediği kadar bankacılık sektörünü deetkilemiştir. Bankacılık sektöründeki hizmetler çeşitlenmiş ve yeni bir boyutkazanmıştır. Bu boyutlardan biri de internet bankacılığıdır. ...
SAĞLIK HİZMETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK BAĞLAMINDA İNOVATİF BİR UYGULAMA: YEŞİL HASTANELER
(Kırklareli Üniversitesi, 2018)
Günümüzde artan vehızla yaşlanan nüfusun, şehirleşmenin, endüstriyelleşmenin, yükselen eğitimseviyesinin, gelişen sağlık bilincinin, hızla gelişen tıp teknolojilerinin vb.etkenlerin sağlık hizmetlerine olan talebi artırmasıyla ...