Ara
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
THE AFFECTING FACTORS OF CONSUMERS’ ORGANIC FOOD PURCHASE CHOICES
(Kırklareli Üniversitesi, 2016)
The demand for organic food has been growing constantly in recent years. The most basiccause of this situation is individuals’ desire to protect both their health and environmentas a result of their raising self-awareness. ...
Kobi’lerin İhracat Performansını Belirleyen Faktörler
(2016)
A consensus has not been reached on export performance although it is one of the most researched topics in the international marketing literature. Findings cannot be instructive for developing countries not only due to ...
Tüketicilerin Organik Gıda Satın Alma Tercihlerini Etkileyen Faktörler
(2016)
Organik gıdalara olan talep son yıllarda giderek artmaktadır. Bunun en temel sebebi bireylerin giderek bilinçlenmesi neticesinde hem kendi sağlıklarını hem de çevreyi korumak istemeleridir. Dünya’da olduğu gibi ülkemizde ...