Kurum Yazarı "Çetin, Bayram" Makale Koleksiyonu İçin Listeleme
-
Authenticity and microbiological quality of raw and processed meat products sold in Thrace region of Turkey
Çetin, Bayram (Schluetersche Verlagsgesellschaft Mbh & Co Kg, 2017)The authenticity of meat products is an important issue for religious and public health reasons in Turkey. The aim of the study was to determine the animal species of origin and to assess the microbiological quality of raw ... -
KÖFTE MATRİKSİNDE İKİ FARKLI BESİN PATOJENİNE KARŞI FARKLI BAHARATLARIN ANTİMİKROBİYAL AKTİVİTESİ
Çetin, Bayram (Kırklareli Üniversitesi, 2019)Bu çalışmada yaygın olarak kullanılan bazı baharatların, köftelerde Salmonella Enteritidis ve Staphlylococcus aureus üzerine inhibitör etkilerinin araştırılması amaçlanmıştır. Bunun için % 82.5 kıyma, %10 galeta unu, %5 ...