Bölüm "Fakülteler, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü" Turizm Fakültesi için listeleme
Toplam kayıt 2, listelenen: 1-2
-
İŞLETMELERDE DUYGU GÖSTERİM KURALLARI VE ÖRGÜTSEL VATANDAŞLIĞIN DUYGUSAL EMEK ÜZERİNE ETKİLERİ
(2017)Duygusal emek işletme çalışanlarının iş tatminleri, işletmeye bağlılıkları, performansları üzerinde etkili olan önemli bir olgudur. Ancak, duygusal emeğin hangi değişkenlerden etkilendiği konusunda yeterli çalışma ortaya ... -
Tarhana Tezgahlarından Çin Malı Tüccarlığına: Şirince’de Turizmle İç içe Geçen Kültürleşme ve Sosyo-Kültürel Dönüşüme Bağlı Sorunların Analizi
(2018)Şirince birçok kişinin hafızasında tarhana gibigeleneksel köy ürünlerinin satıldığı köy içi satıştezgâhlarıyla kalmıştır. Ancak son yıllarda sayılarıda oldukça artan bu satış tezgâhlarında “Çin malı”ürünlere rastlanmaktadır. ...