Ara
Toplam kayıt 8, listelenen: 1-8
KARPUZ ÇEKİRDEĞİ YAĞININ KİMYASAL ÖZELLİKLERİ VE BESİN İÇERİĞİ
(2016)
Karpuz kabakgiller familyas›nda yer alan ve dünyan›n özellikle s›cak ve ›l›man bölgelerinde yetiflen tek y›ll›k bir sebzedir. Ülkemiz, karpuz üretiminde dünyada 3. s›rada gelmekte ve taze tüketim baflta olmak üzere meyve ...
TANITMA: Hatice ŞİRİN: Eski Türk Yazıtları Söz Varlığı İncelemesi, Türk Dil Kurumu Yayınları, Ankara 2016, 750 s
(2016)
[Abstract Not Available]
A New Stage of Proletarianization Process: A New Working Class?
(Igiad-Turkish Entrepreneurship & Business Ethics Assoc, 2016)
[Abstract Not Available]
Applied Ethics: The Secular and Utilitarian Approach
(Igiad-Turkish Entrepreneurship & Business Ethics Assoc, 2016)
[Abstract Not Available]
Economic and Social Systems in the Early Modern Age Seaports: Malta, Messina, Barcelona and Ottoman Maritime Policy
(Isam, 2016)
[Abstract Not Available]
Conceptualizing Capitalism: Institutions Evolution Future
(Economic Issues Education Fund, 2016)
[Abstract Not Available]