Bölüm "Fakülteler, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü" Araştırma Çıktıları | WoS | Scopus | TR-Dizin | PubMed için listeleme
Toplam kayıt 3, listelenen: 1-3
-
İŞLETMELERDE DUYGU GÖSTERİM KURALLARI VE ÖRGÜTSEL VATANDAŞLIĞIN DUYGUSAL EMEK ÜZERİNE ETKİLERİ
(2017)Duygusal emek işletme çalışanlarının iş tatminleri, işletmeye bağlılıkları, performansları üzerinde etkili olan önemli bir olgudur. Ancak, duygusal emeğin hangi değişkenlerden etkilendiği konusunda yeterli çalışma ortaya ... -
Measuring innovation power of businesses: a regional research in food and agricultural industry
(2012)Ekonomik büyüme ve rekabet edebilirlik günümüz şartlarında giderek inovasyona dayanmaktadır. Uluslararası yarışa dahil olabilmek ve rekabet gücünü elinde bulunduran bir düzeye ulaşabilmek için ülkelerin hem inovatif ... -
Tarhana Tezgahlarından Çin Malı Tüccarlığına: Şirince’de Turizmle İç içe Geçen Kültürleşme ve Sosyo-Kültürel Dönüşüme Bağlı Sorunların Analizi
(2018)Şirince birçok kişinin hafızasında tarhana gibigeleneksel köy ürünlerinin satıldığı köy içi satıştezgâhlarıyla kalmıştır. Ancak son yıllarda sayılarıda oldukça artan bu satış tezgâhlarında “Çin malı”ürünlere rastlanmaktadır. ...