Yazar "Karasu, S." için listeleme
-
Investigation of Microbiological Quality of Some Dairy Products in Kırklareli: Detection of Salmonella spp.and Listeria monoctyogenesby Real Time PCR
Çetin, Bayram; Karasu, S.; Atik, A.; Durak, M. Z. (2015)Bu çalışma Kırklareli piyasasından temin edilen beyaz peynir, kaşar peynir, tereyağı, ve krema gibi çeşitli süt ürünlerinin mikrobiyolojik kalitelerinin belirlenmesi amacıyla yürütülmüştür. 79 örnekten 59 (%74,7), 54 (%68,4) ... -
OPTIMIZATION OF PHENOLIC COMPOUNDS EXTRACTION FROM PURPLE BASIL LEAF BY CONVENTIONAL AND MICROWAVE ASSISTED EXTRACTION METHODS
Özcan, Burcu Ateş; Sağdıç, O.; Karasu, S.; Özkan, K.; Akçiçek, A. (Plapiqui(Uns-Conicet), 2021)The present study aimed to determine the optimum extraction conditions of conventional solvent extraction (CSE) and microwave-assisted extraction (MAE) techniques to obtain maximum total phenolic (TPC), total flavonoid ...