Yazar "Aşkın, Orhan Onur" için listeleme
-
Ekmeklik Buğday (Triticum Aestivum L.) Çeşitlerinin Bazı Agronomik Özellikleri ve Stabilite Parametrelerinin Saptanması
Araştırma bazı ekmeklik buğday çeşitlerinin verim, stabilite parametreleri ile bazı tarımsal ve kalite özelliklerinin belirlenmesi amacıyla yürütülmüştür. Araştırma 18 çeşitle, tesadüf blokları deneme desenine göre 4 ... -
Ülkemiz İçin Farklı Bir Yağ Kaynağı: Pirinç Kepeği Yağı
Pirinç kepeği yağı arzu edilen hafif tat ve aroması ile tüketici beğenisine uygun bir bitkisel yağdır. Ülkemizde fazla kullanımı olmasa da Hindistan, Japonya, Kore, Tayvan ve Çin gibi Asya ülkelerinde yaygın olarak ... -
ÜLKEMİZ İÇİN FARKLI BİR YAĞ KAYNAĞI: PİRİNÇ YAĞI
Aşkın, Orhan Onur; Aşkın, Buket; Bakanoğulları, Gülce Bedis (Kırklareli Üniversitesi, 2018)Pirinçkepeği yağı arzu edilen hafif tat ve aroması ile tüketici beğenisine uygun birbitkisel yağdır. Ülkemizde fazla kullanımı olmasa da Japonya, Kore, Tayvan veÇin gibi Asya ülkelerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. ...